Polecane gazetkiMajówka - promocje
Opinie o sieci Neonet
Zaloguj się, aby dodać komentarz
Default avatar
  • tomasz
  • 09/02/2017
Sklep w Łęcznej oceniam mega negatywnie. Mało ogarnięta obsługa. Kierowniczka nadęta jakby wszystkie rozumy zjadła, a jak się o coś zapytasz to "zielona" nic nie wie. Chyba minęła się z powołaniem na nie ten sklep co trzeba. Do rat wciskają gwarancje, a jak nie weźmiesz to koszty dowalają takie, że drugie tyle by kupił.
Default avatar
  • Wojtek
  • 07/02/2017
Konin ul.spółdzielców!Tego sklepu NIE POLECAM!!!Już trzecią reklamuje na gwarancji i tradycyjnie czekam już trzeci miesiac za nawigacja,a ta jest już kolejna wymienioną .Zapominają o klientach! O swoim towarze też nie wiele wiedzą.Zmieniam sieć jak odzyskam nawigacje!Kamerkę już kupilem w euro-agd polecam sieć☺
S3 10923538 1379916892315365 5670430023351912762 n
  • 23/01/2017
Polecam sklep. Co więcej zakupy na neonet.pl można zrabatowac kodem 2000098581458☺
Default avatar
  • krzysztof
  • 25/11/2015
Chciałem napisać prawdę o Pani Kierownik w Cieszynie ale negatywne opinie nie przechodzą do systemu.Sprytne...
Default avatar
  • krzysztof
  • 25/11/2015
dlaczego zamieszczanie tylko pozytywne opinie????
Default avatar
  • krzysztof
  • 25/11/2015
bardzo dobra
S3 10629830 781267755258552 2535687676318944607 n
  • Justyna
  • 08/12/2014
Ja na przyklad mam bardzo dobra opinie o sklepie Neonet w Krasniku lubelskim,wszyscy mili ,konkretni ,po prostu trzeba zapytac wczesniej na temat reklamacji lub zwrotu towaru itd..oni czyli sprzedawcy wyjasniajo jasno :-)
S3 10629830 781267755258552 2535687676318944607 n
  • Justyna
  • 08/12/2014
Ja na przyklad mam bardzo dobra opinie o sklepie Neonet w Krasniku lubelskim,wszyscy mili ,konkretni ,po prostu trzeba zapytac wczesniej na temat reklamacji lub zwrotu towaru itd..oni czyli sprzedawcy wyjasiajo jasno :-)
Default avatar
  • kasia
  • 01/12/2014
Nie polecam .Kupiłam synowi grę za 250 złoty na xbox .Stało 3 sprzedawców i żaden z nich nie uświadomił mnie że to na xbox one .Oczywiście w domu płacz bo nie wchodzi na drugi dzień pojechałam oddać nie przyjęli bo otwarta. Teraz odwołuje się dalej .Jestem samotną matką i wydałam sporo kasy aby syn miał super Mikołaja.Jestem w szoku ze towar jednodniowy nie można oddać lub wymienić
S3 10492461 507367986061876 7215043344896401134 n
  • Monika
  • 26/11/2014
Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami kupiłam pralkę i zanim dojechalam do domu juz byla zamontowana stara zabrana zero problemów polecam z całą odpowiedzialnością!!!!!
Default avatar
  • Pałlo
  • 17/11/2014
Uważam że obsłudze nie można nic zarzucić. Przejeździłem cały Sącz zanim dokonałem zakupu TV dlatego nie mogę zrozumieć poniższych komentarzy tym bardziej że byłem w ciągłym kontakcie ze sprzedawcą! Przede wszystkim to oni kontaktowali się ze mną a nie ja z nimi. Widać było że zależy im na sprzedaży. Najbardziej utkwiło mi to że po zakupie panowie zanieśli mi TV do samochodu a przecież nie musieli
Default avatar
  • Mieszko
  • 05/11/2014
Polecam! Ludzie! Nie sugerujcie się opiniami poniżej, bo co niektóre są wyssane z palca... Sam osobiście wyposażyłem pół domu w sprzęty RTV i AGD z właśnie tego sklepu. Zawsze dobre podejście do klienta. Dobre doradztwo, podpowiedzi odnośnie doboru marek i ich bezawaryjności. Dodatkowo, ściąganie sprzętów na zamówienie z magazynów w ciągu 24 godzin. Pełen profesjonalizm i pewność dobrego zakupu!!
Default avatar
  • Michał
  • 03/11/2014
Nie polecam sklepu Neonet. Nie wywiązują się z terminu montarzu sprzętu AGD.Są nierzetelni, terminut montarzu był ustalony za 2 tygodnie a czekam na montarz ponad miesiąc a sklepowy twierdzi, że jest wszystko wporządku i trzeba czekać nadal. Jestem oburzona.
Default avatar
  • Michał
  • 05/09/2014
Generalnie nie polecam. Towar w porządku, ale jakość i kultura obsługi (szczególnie kierowcy) pozostawia wiele do życzenia. - pan sklepowy przez 30 minut wciska różne dodatki, akcesoria, gwarancje który sumarycznie podnoszą cenę lodówki o 50% - kierowca wyrzucił lodówkę na ulicy
Default avatar
  • pacan
  • 20/05/2014
Ludzie omijajcie ten sklep z daleka . Doświadczyłem na swojej osobie jak przebiega reklamacja pendriva za 15zł. Zgłoszenie 14.04.2014 do dzisiaj 20.05.2014 nikt ze sklepu nie zadzwonił co deklarują w zgłoszeniu reklamacyjnym że w terminie 14 dni będzie postanowienie i kontakt w tej sprawie. Sam dzwoniłem do centrali serwisowej ale nic się nie dowiedziałem Pan obiecał po tygodniu zadzwonić i wyjaśn
Default avatar
  • marcin
  • 12/05/2014
polecam neonet najlepszy sklep rtv .agd na rynku
Nasz Serwis korzysta z plików cookies, aby ułatwić Użytkownikom przeglądanie naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli Użytkownik nie ma zablokowanej opcji zapisywania tych plików, to zgadza się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Użytkownik może samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji na ten temat można uzyskać w regulaminie.